maandag 22 april 2013

mooie give-away by Fynn


Leuke en mooie give-away bij Fynn, een superleuke tas. Kijk eens rond op haar blog ze maakt allemaal mooie spulletjes.





donderdag 18 april 2013

gehaakt schilderijtje, hanger van lepel en ambandje

Al weer een tijdje geleden dat ik hier wat heb laten zien. Op het moment zitten we op mijn werk midden in een reorganisatie en gaan we samen met een ander bedrijf. Dus drukke en onzekere tijden.

Mijn oudste zit momenteel in het examenjaar en ik heb de afgelopen tijd weer veel leerstof opgehaald. Op de een of andere manier vind hij het fijn om sommige dingen samen door te nemen.
Nu lukt dat prima bij de meeste vakken maar met wiskunde is hij drie jaar verder (ik heb destijds maar 1 jaar wiskunde gehad en het zo snel mogelijk laten vallen, mijn wiskundeknobbel is er nooit geweest). Ik zit dus heel geïntresseerd naast hem en hij heeft het over termen waar ik absoluut niets van af weet, zit soms ja te knikken en denk dan waar heeft hij het over??

Meestal ziet hij het aan mijn blik dat ik bij de tweede zin ben afgehaakt. Hij probeert het dan zo goed  mogelijk uit te leggen. Maar het laatste tentamen was een 7,5 dus al met al goed gegaan.

Hierdoor kom ik niet echt toe aan mijn to-do lijstje (die alleen maar langer wordt omdat je zoveel leuke dingen ziet op allerlei blogs en op pinterest)
Dus alleen wat kleine werkjes van mij. Allereerst een hanger gemaakt van een lepel. Eerst maar uitgeprobeerd met een gewone lepel voordat ik met een zilveren aan de slag ga. Maar jeetje wat heb ik moeten hameren voordat de lepel plat werd. Om maar te zwijgen over het gaatje, dit heeft me drie boortjes gekost. Uiteindelijk is het allemaal gelukt en ik ben best tevreden over het eindresultaat.
Nu ik toch bezig was met sieraden heb ik eindelijk een armbandje gemaakt wat ik al een tijdje van plan was.
Als laatste nog een schilderijtje gemaakt met een gehaakt uiltje (dit kun je 's avonds zo lekker op de bank doen).
 
Dat was het dan weer voor nu, ben nu bezig met een gehaakte mandela die ik binnenkort zal laten zien.