maandag 28 november 2011

workshop lichtjes, swaps en dennenappelkaboutertje

Vorige week vrijdagavond weer een workshop gegeven, aan dezelfde dames die ook een zpagetti-workshop hebben gevolgd. Was weer heel gezellig en er zijn mooie potjes mee naar huis gegaan (helaas geen foto's van de potjes het was onderhand al weer na 12 uur toen we er mee stopte en ik was te moe om nog er aan te denken om foto's te maken. Volgende keer beter)









foto van mijn voorbeeld potjes

Voor de rest heb ik gewerkt aan twee swaps, de sinterklaas-swap en de high-tea-swap, allebei verstuurd hier helaas geen foto's van omdat mijn fototoestel kapot was (gelukkig nu niet meer). Nu ben ik nog bezig met de uiltjes swap moet alleen nog wat borduurgaren in de juiste kleur kopen en dan kan ik het afmaken. Ik heb nog wel iets gemaakt voor aan mijn kersttak een ja hoe noem je zo iets?? dennenappelkabouterje.

vrijdag 25 november 2011

freubelaward 2011

 
 
De komende 6 weken kan er via http://www.freubelweb.nl/

op 10 patronen worden gestemd.

Degene met de meeste stemmen wint de FreubelAward 2011!

Het winnen van de titel FreubelAward 2011 is natuurlijk al een hele eer. Maar dat is nog niet alles, de winnaar van de FreubelAward 2011 wint namelijk ook een Pipoos cadeaubon t.w.v. € 100,- plus een jaarabonnement op het Pipoos magazine Bóóórdevol.
Nancy is genomineerd voor deze award, ga allemaal naar de site en stem mee!! 
en misschien maak je zelf ook een kans op een jaarabonnement!!

donderdag 10 november 2011

alvast voor de kerst

Zoals velen onder ons kijk ik zeker 3 x per week bij Printerest, daar zag ik een voorbeeld van een kerstboom gemaakt van houten latjes. Vond het zo'n leuk idee, dus ben ik ook aan de slag gegaan met hout, zagen, verf, spijkers en schroefjes.
Daarna wat spulletjes gehaakt, met klei in de weer en wat gemaakt met de naaimachine!! Zie hier het eindresultaat.


Van de week  ook nog een col gebreid, laat de kou maar komen. De nieuwe wol ligt al klaar voor de volgende.


Ook nog wat sneeuwvlokjes gemaakt uit het boek van Eline voor in de kerstboom.

Voor de rest ben ik bezig met de sinterklasswap, leuke dingetjes aan het maken, ben bijna klaar moet alleen nog een cadeautje kopen.


dinsdag 1 november 2011

vakantieswap ontvangen en nog iets liefs

In de week van de herfstvakantie heb ik mijn envelop van de vakantie-swap ontvangen. Het was de eerste keer dat ik met een swap van het swap-bot mee deed en ik was best zenuwachtig en nieuwsgierig. Gelukkig is mijn eerste swap goed ontvangen en was er heel blij met de spulletjes. Dit is wat ik gestuurd heb, wij zijn op vakantie geweest en Zuid-Frankrijk en daar heb ik lavendel geplukt en de geurzakjes van gemaakt en lekkere thee meegenomen en een theedipje. Voor de theezakjes heb ik een theepotje gemaakt waar ze de theezakjes in kan bewaren.



Helaas ging het met mijn swap niet zo goed, maar dat is uiteindelijk met hulp van de Susan goedgekomen. Dit is wat ik ontvangen heb:

Vorige week ontving ik van Susan (omdat het niet allemaal soepel verliep met mijn eerste swap) ook nog een verassing, zo lief !!! spulletjes uit Nepal
Susan hartstikke lief, bedankt voor de mooie spulletjes!!