zondag 30 oktober 2011

50 jarige huwelijk ouders, heerlijk weekje Manhay

In de herfstvakantie zijn we heerlijk een weekje weggeweest ter ere van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders, met zijn tienen zijn we een weekje in Manhay in België geweest. Mijn ouders hadden een privéhuis gehuurd met ruimte genoeg voor 14 personen. Heerlijk een zwembad en sauna in het huisje, tafelvoetbal en biljart een walhala voor de kinderen.Hier een kleine impressie van het huis.

de eetkamer

de tv kamer


de kleine tv-kamer

de speelkamer

het dakterras

de kleinkinderen


buitenkant van het huis

rondwandelen in de omgeving samen met mijn nichtje
We hebben het heerlijk gehad, het weer was ook perfect we hebben zelfs een aantal keer buiten op een terrasje kunnen zitten. We hebben allemaal genoten en vooral mijn ouders die willen volgend jaar weer een weekje met het hele gezin op stap.
Ik had het boek van Eline bij me en die heb ik heerlijk helemaal door kunnen spitten, heb wat kerstdingetjes gehaakt en ook nog een col. Mijn nichtje vond het zo leuk dat we voor haar op zoek zijn gegaan naar wol en zij heeft ook een col gemaakt. (foto's volgen nog).

donderdag 13 oktober 2011

breien en schilderij

Ben aan het breien geslagen, heb nu een col gemaakt en moet zeggen voor mijn eerste breiwerk (ja toen ik 12 was op school heb ik ooit wat gemaakt) vind ik de col best goed gelukt. Ik heb hem voor mijn vriendin gemaakt, dit is haar kleurtje. Vanavond ga ik de col even langs brengen ben benieuwd hoe ze het vind.



Voor op de slaapkamer heb ik een "schilderij" gemaakt van een schildersdoek bekleed met stof en versierd met een tekst, kant en wat andere dingetjes. Hij hangt al op de slaapkamer en is goedgekeurd !!
Volgende week is het hier herfstvakantie, zal niet veel creatiefs gebeuren want wij gaan lekker een weekje weg met heel het gezin. Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en nu gaan we met zijn tienen (ook mijn zus en haar gezin) lekker een week naar België. Mijn ouders hebben een privéhuis gehuurd met een eigen zwembad (vinden de jongens heerlijk), sauna, poolbiljart,voetbaltafel, open haard eigenlijk zit er van alles zit erin. Neem mijn bolletjes wol mee en zie wel of er tijd en/of zin voor is.
Jullie ook allemaal een fijne herfstvakantie!!


donderdag 6 oktober 2011

vakantieswap, zpagetti en lovestich

Zie dat het al weer een tijdje geleden .. heeft verschillende redenen, gezondheid, mijn mannetje moest onverwachts naar Thailand en mijn jongste is tijdens gymles in botsing gekomen met een klimrek en heeft volgens mij een lichte hersenschudding (dus helaas lange nachten zonder slaap).

Ik heb voor het eerst mee gedaan met een swap op het swapbot, het was een vakantieswap. Dit is wat ik heb opgestuurd, helaas heb ik nog niets terug ontvangen..
vakantiekaart, twee zakjes lavendel en een theezakjes houder en een theedipje


Mijn zpagetti-tas  (met starstich) is ook af, heb de tas gevoerd. De tas is te bewonderen bij een kapsalon in ons dorp, hier liggen ook wat andere spulletjes van ons.



en als laatste mijn sjaal, met de lovestich, deze hou ik lekker zelf