zaterdag 27 november 2010

geen creatieve dingen hier en op zoek naar

Jeetje wat kan een week toch voorbij vliegen. Van de week was echt rennen en vliegen, twee dagen cursus gehad van mijn werk, elke avond een afspraak!!!
na de training met zijn vriend
Woensdagavond na de cursus gelijk door gegaan naar het voetbalveld omdat mijn jongste 2 keer mee mag trainen met de KNVB, samen met zijn vriend Niels. Als hij door is komt hij in een elftal met allemaal jongens vanuit West II en dan gaan ze tegen andere elftalen van de KNVB voetballen. De eerste keer was ik volgens mij nog zenuwachtiger dan Dico. Hij is keeper en kreeg in de eerst vijf minuten al een penalty. Getver dacht ik nog maar mijn kanjer hield de penalty. Eigenlijk wilde ik nog gillen goed gedaan!! maar ik heb me ingehouden en mijn duim in de lucht gestoken. Op de één of andere manier zoekt hij toch altijd even oogcontact. Aangezien we hebben afgesproken dat ik niet meer achter zijn doel ga staan (mama ziet dan de spits van de tegenpartij aankomen en zegt tegen haar zoon Dico let op daar komen ze!! dit wordt niet altijd gewaardeerd door zoonlief, hij wordt namelijk niet zenuwachtig van een jongen die recht op hem afkomt maar wel van zijn moeder achter het doel). Deze tweede keer heeft hij naar mijn mening ook goed gepresteerd (maar ja ik ben zijn moeder dus of mijn mening nu echt telt??) Volgende week krijgen we de uitslag. Donderdag hadden we tien minuten gesprek op school, ja volgend jaar gaat de jongste ook naar het middelbaar onderwijs en heb ik geen kinderen meer op de lagere school, moet er nog even aan wennen, gaat allemaal zo snel.
Wel heb ik van de week een patroontje binnengekregen om met vilt aan de slag te gaan. Hopelijk lukt dat van het weekend, aangezien er hier achterstallig huishoudelijk werk ligt en we drie afspraken hebben ben ik bang dat het niet gaat lukken, maar wie weet vind ik nog ergens een gaatje. O ja misschien dat jullie weten waar ik oud rose organza kan kopen, je ziet overal babyrose en fuchia maar geen oud rose. Ik heb het wel in Amerika gevonden maar dan moet je 15 dollar verzendkosten betalen, dan wordt het wel erg prijzig.
Nu heel fijn weekend allemaal.

zaterdag 20 november 2010

cadeautje ontvangen, stempels en nogmaals Noël

Donderdag lag er een leuke verrassing voor me op de mat toen ik thuis kwam uit mijn werk, de give-away die ik gewonnen had bij Anni-tas. Het telefoonhoesje heb ik gelijk in gebruik genomen (wat een mooi dik vilt heb je gebruikt, ben heel nieuwsgierig waar je dit kunt kopen. Vind het hoesje namelijk leuk om voor mijn moeder te maken) wat een mooie kleur!! Er zat ook nog een leuk labeltje en een armband bij.
Gisterenavond ben ik noodgedwongen beneden aan het freubelen geweest, mijn jongste had een logé en dan slapen ze altijd op zolder (die deel ik met de jongens het is de game/slaap en knutselzolder). Het is natuurlijk niet cool als je moeder er bij komt zitten. Dus heb ik beneden een nieuwe naamstempel gemaakt en één voor de kerst om op een labeltje te stempelen.


Mijn rode jute stof die ik besteld had kwam van de week binnen, ik ben gelijk aan de slag gegaan en heb nog een rood kerstboompje gemaakt, neem het vanmiddag vast mee voor mijn vriendinnetje in Roosendaal (wel een beetje vroeg, maar we zien elkaar helaas niet zo vaak) leuk ingepakt en gelijk mijn stempel gebruikt

Eigenlijk wil ik graag witte labeltjes hebben vind ik mooier staan maar daar moet ik even naar gaan zoeken bij ons in de stad hebben ze alleen deze kleur!!

Fijn weekend allemaal.

woensdag 17 november 2010

X-MAS, Noël deel 2

Ze zijn klaar, het meeste werk was nog de kraaltjesstrengen onderaan de boompjes. In plaats van bepaalde mensen een kerstkaart te sturen ontvangen ze dit jaar een boompje. Weer eens wat anders.
aan de balk op mijn zolderkamer



Ook heb ik nog twee key-cords gemaakt, zijn altijd leuke cadeautjes voor deze maand.

maandag 15 november 2010

give-away gewonnen



Joehoe ik ben zo blij als een kind ik heb de give-away gewonnen bij Anni-tas. Het mooie hoesje wat ik helemaal te gek vond !! Nu maar hopen dat de TNT-medewerkers niet te lang staken!!

Eigenlijk was ik van plan om bij 30 volgers een give-away te doen, maar dit is eigenlijk wel een goede aanleiding. Ik weet alleen nog niet wat ik dan moet maken, als ik zo rond kijk op jullie blogs zie ik allemaal mooie dingen voorbij gaan. Durf ik dit al aan?? Nu, ik moet er nog even over denken.

zondag 14 november 2010

X-MAS, Noël

Zijn jullie al bezig met kerstversieringen?? Vorig jaar op een kerstmarkt heb ik deze jute kerstboompjes gezien. Echter het was toen al te laat om er mee te beginnnen, dus dit jaar ben ik eerder begonnen.
Het verliep niet allemaal vlekkeloos, ik heb wel een paar keer opnieuw moeten boren voordat het sterretje  niet kapot ging. Maar de aanhouder wint. Daarna een sjabloon gemaakt en dan maar sjabloneren. Terwijl de verf droogde ben ik met de kralen in de weer geweest. Volgens mij wordt het wel wat. Het is nog niet klaar maar ik ben druk bezig. Van de week hoop ik het eindresultaat te laten zien. Fijne zondag allemaal nog.



dinsdag 9 november 2010

nieuwe tas

Zo eindelijk weer eens tijd gehad om wat te maken. Van mijn moeder had ik van de zomer een staal met stoffen van Eijffinger gehad. Ze liep over een braderie en zag staaltjes liggen en zo lief ze heeft het voor me meegenomen. De meeste stofjes waren echt voor de zomer maar deze stof kan ook voor nu. Zondag kwam ze langs en eindelijk kon ik iets laten zien van de stofjes die ze voor me heeft meegenomen. Ik heb voor de tweede keer piping in verwerkt (ik moet zeggen dat ik het makkelijk vind als de tas rondingen heeft dan zoals nu een rechthoek, misschien is hier ook wel een foefje voor om mooi de hoek om te gaan met piping??). Al met al vind ik de tas leuk geworden, hoewel ik het wel een breed model vind.

Als we bij de Ikea zijn moet ik altijd even in de bak met coupons kijken, dit stofje kon ik voor € 1,= niet laten liggen. Altijd leuk, hoewel mijn stapel stofjes wel steed groter wordt.

Nog een paar bloemen van organza gemaakt, de roze en witte zitten op een haarspeldje de grijze zit een speldje achter. Ik heb nog een tas waarop ik die kan spelden. Het hartje is van een oude sinterklaaszak gemaakt, gewoon om even uit te proberen.
Nu dan ga ik snel weer aan de slag want ik heb nog paarse nylon gekocht voor een tas en tricot voor een tuniek. (had een leuke tuniek gekocht en heb er een patroon van proberen na te tekenen, ben benieuwd of het wat wordt. Foto's volgen nog.


woensdag 3 november 2010

gave give-away by bobbeez

Moet het even melden hoor een gave give-away by Bobbeez, neem snel een kijkje op haar blog.


en of dit niet al cute genoeg is maak je ook nog kans op één van haar "beroemde" beschilderde krukken.