zondag 27 juni 2010

Spulletjes voor de kikkerprinses


Voor mijn lieve vriendinnetje die onlangs haar winkeltje/atelier opende heb ik ook een aantal spulletjes gemaakt. Zij is heel creatief en kan heel mooi schilderen (iets wat ik niet goed kan). Haar winkeltje ziet er heel gezellig uit. Ze regelt kinderfeestje, maakt schilderijen, knapt oude meubeltjes op en nog veel meer. Neem eens een kijkje op haar hyves dan zie je de leuke dingen die zij maakt en organiseert. http://dekikkerkoningin.hyves.nl./

zaterdag 26 juni 2010

naamslinger




Een tijdje geleden belde mijn oude buurmeisje waar ik vroeger altijd heb opgepast me op met de vraag of ik een naamslinger voor het dochters verjaardag wilde maken. Het liefst met delfs blauw omdat haar kamertje ook zo is ingericht. Nu dat vond ik heel leuk om te doen, natuurlijk maakte ik er ook een cadeautje voor Floor bij.


donderdag 24 juni 2010






Allerlei tassen zie ik voorbij komen op jullie blogs, dat wilde ik ook wel eens proberen.
Allereerst ben ik begonnen met een patroon van Noeks, duidelijk te volgen voor een beginneling zoals ik. (een tip als je op zoek bent naar leuke patronen voor tassen, kijk eens bij Eloleo's blog) Daarna heb ik nog wat andere patronen uitgeprobeerd, eigenlijk zou ik willen dat er meer uren in een dag zitten want ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen. Maar ja als moeder, vrouw, huishoudster, huiswerkbegeleidster, partime collega en ga zo maar door zitten er echt te weinig uren in een dag. Hebben jullie daar ook last van??

woensdag 23 juni 2010

het begin


Het is er toch van gekomen, na ongeveer anderhalf jaar meelezen en meeleven van alle blogs die ik volg nu mijn eigen blog. Gewoon omdat ik het leuk vind om jullie te laten zien waar mijn gezin en ik mee bezig zijn en welke creatieve dingen ik zo al maak.